Lämpökamerakuvaukset

LÄMPÖKAMERAKUVAUKSET

Lämpökamerakuvauksella haetaan ulkovaipan lämpövuotokohtia, lämpökamerakuvaukset
kuvauksella havaitaan puutteelliset eristykset, kylmäsillat, sekä konvektiot eli ilmavirtaukset.

Omakotitalon lämpökamerakuvauksessa tarkastellaan koko asunnon ulkovaippa. Lämpökamerakuvauksen jälkeen tehdään raportti, johon liitetään 3-5 tuplakuvaa. Tuplakuvissa lämpökamerakuva ja digikuva ovat vierekkäin ja ne ovat kohdista, joissa on jotain merkillepantavaa. Raporttiin laskemme mukaan myös lämpöindeksit, ne ovat lämpövuotokohtien vakavuusasteita.

Kuvauksen yhteydessä saadaan samalla selville ilmanvaihdon korvausilmakohdat, (painovoimainen ja koneellinen poisto). Koneellisessa tulo-poisto laitteistolla varustetusta ilmanvaihtojärjestelmästä voidaan tarkastaa myös tuloilman oikea lämpötila huoneistoon.

Kun asunnossa havaitaan lämpövuotoja, niiden mahdollisia syitä ja korjaustapoja voidaan ratkoa kuvauskäynnin yhteydessä.

Palveluissamme ovat tyypillisten ikkuna- ja ovitiivisteiden lämpövuotojen havaitsemisen lisäksi myös niiden korjauspalvelu, korjauksiin liittyvät usein myös ovien ja ikkunapokien käyntien säädöt. Korjaavat toimenpiteet ovatkin usein se seuraava askel lämpökamerakuvauksen jälkeen.

Myös heikot yläpohjan eristykset näkyvät lämpökamerakuvauksessa, näihin voimme tarjota lisäeristyksiä.

Omakotitalon lämpökamerakuvauksen hinta on 240 € (sis.alv.).

Teemme myös rivi- ja kerrostaloihin kuvauksia ja korjauksia tarjousten perusteella.