Taloyhtiöt

TALOYHTIÖT

Taloyhtiöille ja isännöitsijöille tarjoamme monipuolisia energiansäästö- ja rakennuspuolen palveluita.22868240_m

  • Tarjoamme taloyhtiöille ulkomaalauksia. Maalauksia olemme tehneet lähinnä rivitaloyhtiöihin. Kohteina ovat niin ulkovuoret, päätykolmiot, ikkunanpielet kuin autokatoksetkin. Olemme hankkineet käyttöön työssä tarvittavan telinekaluston. Maalaukset teemme perinteisesti pensseleillä. Työt voidaan sopia tehtäväksi joko urakkatyönä tai tuntiveloituksella.
  • Teemme ikkuna- ja ovitiivisteiden tarkastusta ja kunnostusta käyttäen apuna lämpökameraa. Ikkunoiden ja ovien tiivisteiden vaihto tarvittavilta osin on erittäin energia- ja kustannustehokas kunnostusprojekti taloyhtiössä. Kun tarkastus ja kunnostus tehdään samalla käynnillä se tuo selkeästi kustannustehokkuutta tähän työhön. Olemme vielä yhdistäneet ko. projektiin haluttaessa niin ikkunoiden kuin ovienkin käyntien korjaukset. On hyvin yleistä, että esimerkiksi ulko-ovia ei saada tiiviiksi, jos niiden kohdistusta karmiin ei samalla korjata. Salpojen ja lukkojen voitelu on myös järkevää yhdistää samaan projektiin.
  • Samaa periaatetta pyrimme noudattamaan myös lämpökamerakuvauksissa. Perinteisen kuvauksen ja raportoinnin lisäksi näemme järkeväksi ja kustannustehokkaaksi sen, että samalla käynnillä korjataan myös lämpövuotokohtia, jotka voidaan pienellä työllä tehdä välittömästi. Esimerkkinä näistä ovat juuri tiivisteiden korjaukset, sekä ulko-ovien keskittämiset.
  • Taloyhtiöille tarjoamme yläpohjien lisäeristykset selluvillalla alustavine töineen ammattitaidolla. Tarkastuksen jälkeen kerromme sen, mitkä työt pitää tehdä ennen varsinaista lisäeristyksen puhallusta. Laskemme nykyisen olemassa olevan U-arvon, sekä sen kuinka paljon johtumislämpöä kuluu yläpohjan kautta vuodessa. Yläpohjalle laskemme yleensä kaksi eri eristystasovaihtoehtoa, ja näille eristyksillä säästyvät energiamäärät vuositasolla. Tämä helpottaa päätöksentekoa taloyhtiössä. Alustavat työt tarjoamme myös kohteeseen, joten asiakas saa avaimet käteen tarjouksen. Tarkastuksessa ja tarjouksessa otamme huomioon yläpohjan rakenteiden kosteuskäyttäytymisen, tuuletuksen, paloeristyksen, IV-putkien eristykset, aluskatteen kunnon, sekä mahdolliset vanhat vuotokohdat.
  • Palveluihimme kuuluvat myös uudet energiatodistukset. Energiatodistuskirjoitusoikeus on hankittu vuonna 2013.
  • Olemme tehneet myös kosteiden tilojen pintakosteusmittauksia, silikonien vaihtoja pesutiloissa, ulkovuorten korjauksia ja montaa muutakin erilaista kirvesmiestyötä. Emme käytä työssä alihankkijoita.
  • Ota yhteyttä joko suoraan puhelimella 050-3402802 tai kohdasta yhteydenotto ja kysy tarjousta.